Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51300
Название: Інновації як фактор зниження ризиків кормовиробництва
Авторы: Юрчук, Н. П.
Задорожна, І. С.
Петриченко, І. І.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Юрчук Н. П., Задорожна І. С., Петриченко І. І. Інновації як фактор зниження ризиків кормовиробництва. Глобалізація та розвиток інноваційних систем: тенденції, виклики, перспективи: матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 14-15 березня 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 562-564
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51300
Располагается в коллекциях:Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Глобалізація та розвиток інноваційних систем: тенденції, виклики, перспективи"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
conf-14-15-03-24-mater-563-565.pdf149.7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.