Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51209
Title: | Шляхи удосконалення організації ресторанного господарства в Україні |
Authors: | Пилипенко, К. А. Рунчева, Н. В. Колєснікова, А. С. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків |
Citation: | Пилипенко К. А., Рунчева Н. В., Колєснікова А. С. Шляхи удосконалення організації ресторанного господарства в Україні. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 21-22 березня 2024 року). Харків: ДБТУ. Ч. 2. 2024. С. 612-615. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51209 |
Appears in Collections: | Управління розвитком соціально-економічних систем |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Upravlinnia rozvytkom sotsialno-ekonomichnych system_Ch 2_ 2024_612-615.pdf | 244.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.