Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51209
Title: Шляхи удосконалення організації ресторанного господарства в Україні
Authors: Пилипенко, К. А.
Рунчева, Н. В.
Колєснікова, А. С.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків
Citation: Пилипенко К. А., Рунчева Н. В., Колєснікова А. С. Шляхи удосконалення організації ресторанного господарства в Україні. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 21-22 березня 2024 року). Харків: ДБТУ. Ч. 2. 2024. С. 612-615.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51209
Appears in Collections:Управління розвитком соціально-економічних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Upravlinnia rozvytkom sotsialno-ekonomichnych system_Ch 2_ 2024_612-615.pdf244.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.