Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51209
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПилипенко, К. А.-
dc.contributor.authorРунчева, Н. В.-
dc.contributor.authorКолєснікова, А. С.-
dc.date.accessioned2024-04-19T12:10:40Z-
dc.date.available2024-04-19T12:10:40Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПилипенко К. А., Рунчева Н. В., Колєснікова А. С. Шляхи удосконалення організації ресторанного господарства в Україні. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 21-22 березня 2024 року). Харків: ДБТУ. Ч. 2. 2024. С. 612-615.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51209-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківuk_UA
dc.titleШляхи удосконалення організації ресторанного господарства в Україніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.typeBookuk_UA
dc.typeBook chapteruk_UA
dc.typeDatasetuk_UA
Appears in Collections:Управління розвитком соціально-економічних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Upravlinnia rozvytkom sotsialno-ekonomichnych system_Ch 2_ 2024_612-615.pdf244.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.