Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51122
Title: | Класифікація операційних витрат на підприємствах ресторанного господарства |
Authors: | Андрющенко, І. С. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Андрющенко І. С. Класифікація операційних витрат на підприємствах ресторанного господарства. Облік, аудит, фінанси: сучасні проблеми теорії, практики та підготовки фахівців: тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 26 жовтня 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 151-152. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51122 |
Appears in Collections: | Облік, аудит, фінанси: сучасні проблеми теорії, практики та підготовки фахівців |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Oblik_audyt_finansy_2012_151-152.pdf | 196.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.