Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51122
Title: Класифікація операційних витрат на підприємствах ресторанного господарства
Authors: Андрющенко, І. С.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Андрющенко І. С. Класифікація операційних витрат на підприємствах ресторанного господарства. Облік, аудит, фінанси: сучасні проблеми теорії, практики та підготовки фахівців: тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 26 жовтня 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 151-152.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51122
Appears in Collections:Облік, аудит, фінанси: сучасні проблеми теорії, практики та підготовки фахівців

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Oblik_audyt_finansy_2012_151-152.pdf196.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.