Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51122
Назва: Класифікація операційних витрат на підприємствах ресторанного господарства
Автори: Андрющенко, І. С.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Андрющенко І. С. Класифікація операційних витрат на підприємствах ресторанного господарства. Облік, аудит, фінанси: сучасні проблеми теорії, практики та підготовки фахівців: тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 26 жовтня 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 151-152.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51122
Розташовується у зібраннях:Облік, аудит, фінанси: сучасні проблеми теорії, практики та підготовки фахівців

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Oblik_audyt_finansy_2012_151-152.pdf196.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.