Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51122
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Андрющенко, І. С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-18T06:48:36Z | - |
dc.date.available | 2024-04-18T06:48:36Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Андрющенко І. С. Класифікація операційних витрат на підприємствах ресторанного господарства. Облік, аудит, фінанси: сучасні проблеми теорії, практики та підготовки фахівців: тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 26 жовтня 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 151-152. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51122 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Класифікація операційних витрат на підприємствах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Облік, аудит, фінанси: сучасні проблеми теорії, практики та підготовки фахівців |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Oblik_audyt_finansy_2012_151-152.pdf | 196.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.