Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51122
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАндрющенко, І. С.-
dc.date.accessioned2024-04-18T06:48:36Z-
dc.date.available2024-04-18T06:48:36Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationАндрющенко І. С. Класифікація операційних витрат на підприємствах ресторанного господарства. Облік, аудит, фінанси: сучасні проблеми теорії, практики та підготовки фахівців: тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 26 жовтня 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 151-152.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51122-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleКласифікація операційних витрат на підприємствах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Облік, аудит, фінанси: сучасні проблеми теорії, практики та підготовки фахівців

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Oblik_audyt_finansy_2012_151-152.pdf196.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.