Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51029
Назва: Імідж сучасного спеціаліста : метод. вказівки для самост. вивчення дисц., спец. 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»
Автори: Грабар, Наталя Григорівна
Моісєєва, Наталія Іванівна
Мазоренко, Марина Олегівна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Імідж сучасного спеціаліста : метод. вказівки для самост. вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден., заоч. форм навчання спец. 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка; Держ. біотехнол. ун-т; уклад.: Н. Г. Грабар, Н. І. Моісєєва, М. О. Мазоренко. Харків: ДБТУ, 2024. 37 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки для проведення семінарських занять з дисципліни «Імідж сучасного спеціаліста» розроблено відповідно до навчальної програми для денної та заочної форм навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». Видання включає програму та структуру навчальної дисципліни, теми для самостійного засвоєння здобувачами (з вказуванням літературних джерел), рекомендовані літературні джерела та електронні ресурси.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51029
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mv_Imidzh suchasnoho spetsialista _141_24.pdf1.34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.