Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5094
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДорохович, А. М.-
dc.contributor.authorЛазоренко, Н. П.-
dc.date.accessioned2022-08-17T19:36:41Z-
dc.date.available2022-08-17T19:36:41Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationДорохович А. М., Лазоренко Н. П. Дослідження процесу випікання маффінів на сахарозі (цукрі білому кристалічному), фруктозі та лактулозі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 414-422.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5094-
dc.description.abstractРозглянуто процес випікання маффінів на різних цукрах, визначено оптимальні умови їх випікання, досліджено кінетику зміни температури центральних та поверхневих шарів маффінів на сахарозі та фруктозі, визначено ріст заготовки в процесі випікання.uk_UA
dc.description.abstractThe process of baking of maffiniv is considered on different cukrozaminnikakh, certainly optimum terms of baking of maffiniv, investigational kinetics of change of temperature of central and superficial layers of maffiniv on sugar and fructose, certainly growth of purveyance in the process of baking.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectвипікання маффінівuk_UA
dc.subjectмаффіниuk_UA
dc.subjectпроцес випіканняuk_UA
dc.subjectріст заготовкиuk_UA
dc.titleДослідження процесу випікання маффінів на сахарозі (цукрі білому кристалічному), фруктозі та лактулозіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_67.pdf213.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.