Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/50774
Назва: | Фактори вирівняності стеблостою і первинна переробка льону-довгунця |
Інші назви: | Факторы выровненности стеблостоя и первичная переработка льна-долгунца Uniformity factors and primary processing of flax-dolguntsa |
Автори: | Лімонт, А. С. |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Лімонт А. С. Фактори вирівняності стеблостою і первинна переробка льону-довгунця. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 420-425. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103 |
Короткий огляд (реферат): | Визначено якісний і кількісний вплив вирівняності стеблостою на вихід і якість волокна при первинній переробці льону-довгунця. Проаналізовані агротехнічні прийоми і заходи вирощування льону-довгунця щодо їх впливу на вирівняність стеблостою. Определено качественное и количественное влияние выровненности стеблостоя на выход и качество волокна при первичной переработке льна- долгунца. Проанализированы агротехнические приемы и мероприятия возделывания льна-долгунца относительно их влияния на выровненность стеблестоя. Qualitative and quantitative influence of uniformity on an exit and quality of a fibre is defined at primary processing of flax-dolguntsa. Agrotechnical receptions and actions of cultivation of flax-dolguntsa concerning their influence on uniformity are analysed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50774 |
ISBN: | 5-7987-0176X |
Розташовується у зібраннях: | Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_103_2010_64.pdf | 1.1 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.