Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50774
Название: Фактори вирівняності стеблостою і первинна переробка льону-довгунця
Другие названия: Факторы выровненности стеблостоя и первичная переработка льна-долгунца
Uniformity factors and primary processing of flax-dolguntsa
Авторы: Лімонт, А. С.
Дата публикации: 2010
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Лімонт А. С. Фактори вирівняності стеблостою і первинна переробка льону-довгунця. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 420-425.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103
Краткий осмотр (реферат): Визначено якісний і кількісний вплив вирівняності стеблостою на вихід і якість волокна при первинній переробці льону-довгунця. Проаналізовані агротехнічні прийоми і заходи вирощування льону-довгунця щодо їх впливу на вирівняність стеблостою.
Определено качественное и количественное влияние выровненности стеблостоя на выход и качество волокна при первичной переработке льна- долгунца. Проанализированы агротехнические приемы и мероприятия возделывания льна-долгунца относительно их влияния на выровненность стеблестоя.
Qualitative and quantitative influence of uniformity on an exit and quality of a fibre is defined at primary processing of flax-dolguntsa. Agrotechnical receptions and actions of cultivation of flax-dolguntsa concerning their influence on uniformity are analysed.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50774
ISBN: 5-7987-0176X
Располагается в коллекциях:Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_103_2010_64.pdf1.1 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.