Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/50774
Title: | Фактори вирівняності стеблостою і первинна переробка льону-довгунця |
Other Titles: | Факторы выровненности стеблостоя и первичная переработка льна-долгунца Uniformity factors and primary processing of flax-dolguntsa |
Authors: | Лімонт, А. С. |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Лімонт А. С. Фактори вирівняності стеблостою і первинна переробка льону-довгунця. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 420-425. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103 |
Abstract: | Визначено якісний і кількісний вплив вирівняності стеблостою на вихід і якість волокна при первинній переробці льону-довгунця. Проаналізовані агротехнічні прийоми і заходи вирощування льону-довгунця щодо їх впливу на вирівняність стеблостою. Определено качественное и количественное влияние выровненности стеблостоя на выход и качество волокна при первичной переработке льна- долгунца. Проанализированы агротехнические приемы и мероприятия возделывания льна-долгунца относительно их влияния на выровненность стеблестоя. Qualitative and quantitative influence of uniformity on an exit and quality of a fibre is defined at primary processing of flax-dolguntsa. Agrotechnical receptions and actions of cultivation of flax-dolguntsa concerning their influence on uniformity are analysed. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50774 |
ISBN: | 5-7987-0176X |
Appears in Collections: | Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_103_2010_64.pdf | 1.1 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.