Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50770
Название: Дослідження фракційного складу білків насіння амаранту
Другие названия: Исследование фракционного состава белков семян амаранта
Researches of fractional structure of fibers of seeds of the amaranth
Авторы: Шаповаленко, О. І.
Янюк, Т. І.
Грюнвальд, Н. В.
Дата публикации: 2010
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Шаповаленко О. І., Янюк Т. І., Грюнвальд Н. В. Дослідження фракційного складу білків насіння амаранту. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 402-405.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103
Краткий осмотр (реферат): Наведено класифікацію простих білків зернових культур, принцип методу визначення білкових фракцій та результати досліджень фракційного складу білку насіння амаранту. Показано порівняльну характеристику фракційного складу білку насіння амаранту, пшеничного та житнього борошна.
Приведено классификацию простых белков зерновых культур, принцип метода определения белковых фракций и результаты исследования фракционного состава белка семян амаранта. Показано сравнительную характеристику фракционного состава белка семян амаранта, пшеничной и ржаной муки.
It is resulted classification of simple fibers of grain crops, a principle of a method of definition of albuminous fractions and results of research of fractional structure of fiber of seeds of an amaranth. It is shown the comparative characteristic of fractional structure of fiber of seeds of an amaranth, a wheaten and rye flour.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50770
ISBN: 5-7987-0176X
Располагается в коллекциях:Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_103_2010_60.pdf590.55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.