Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50770
Title: Дослідження фракційного складу білків насіння амаранту
Other Titles: Исследование фракционного состава белков семян амаранта
Researches of fractional structure of fibers of seeds of the amaranth
Authors: Шаповаленко, О. І.
Янюк, Т. І.
Грюнвальд, Н. В.
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Шаповаленко О. І., Янюк Т. І., Грюнвальд Н. В. Дослідження фракційного складу білків насіння амаранту. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 402-405.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103
Abstract: Наведено класифікацію простих білків зернових культур, принцип методу визначення білкових фракцій та результати досліджень фракційного складу білку насіння амаранту. Показано порівняльну характеристику фракційного складу білку насіння амаранту, пшеничного та житнього борошна.
Приведено классификацию простых белков зерновых культур, принцип метода определения белковых фракций и результаты исследования фракционного состава белка семян амаранта. Показано сравнительную характеристику фракционного состава белка семян амаранта, пшеничной и ржаной муки.
It is resulted classification of simple fibers of grain crops, a principle of a method of definition of albuminous fractions and results of research of fractional structure of fiber of seeds of an amaranth. It is shown the comparative characteristic of fractional structure of fiber of seeds of an amaranth, a wheaten and rye flour.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50770
ISBN: 5-7987-0176X
Appears in Collections:Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_103_2010_60.pdf590.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.