Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50768
Название: Дослідження впливу рецептурного складу на стан вологи сирного продукту м'якого
Другие названия: Исследование влияния рецептурного состава на состояние влаги сырного продукта мягкого
Investigation of the effect of the prescription for the state of moisture sirnogo product soft
Авторы: Перцевой, Ф. В.
Обозна, М. В.
Рубіна, В. В.
Дата публикации: 2010
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Перцевой Ф. В., Обозна М. В., Рубіна В. В. Дослідження впливу рецептурного складу на стан вологи сирного продукту м'якого. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 390-396.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103
Краткий осмотр (реферат): Досліджений вплив рецептурних компонентів сирного продукту м'якого на зміну форм зв'язку вологи в ньому. Проаналізована залежність впливу концентрату ядра арахісу, борошна кукурудзяного та олії на зміну вологості продукту від тривалості його сушіння.
Исследовано влияние рецептурних компонентов сырного продукта мягкого на изменение форм связи влаги в нем. Проанализирована зависимость влияние концентрата ядра арахиса, муки кукурузной и масла на изменение влажности продукта от продолжительности его высушивания.
Influence of traditional components of soft cheese product due to changes in the moisture in it. The dependence of the influence of concentrated peanut kernels. flour and corn oil on the change of humidity on the duration of its product drying.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50768
ISBN: 5-7987-0176X
Располагается в коллекциях:Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_103_2010_58.pdf276.9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.