Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50767
Назва: Дослідження властивостей крохмалю зерна пшениці, підданого інтенсивній водно-тепловій обробці
Інші назви: Исследование свойств крахмала зерна пшеницы, подвергнутого интенсивной водно-тепловой обработке
Research of properties of starch of grain of wheat subjected to intensive water thermal processing
Автори: Сафронова, О. М.
Разборська, О. О.
Юферов, В. Б.
Озеров, О. М.
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Сафонова О. М., Разборська О. О., Юферов В. Б., Озеров О. М. Дослідження властивостей крохмалю зерна пшениці, підданого інтенсивній водно-тепловій обробці. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 387-389.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103
Короткий огляд (реферат): Представлено новий спосіб скорочення водно-теплової обробки зерна пшениці перед сортовим хлібопекарським помелом. Приведені результати впливу такої обробки на крохмаль зерна пшениці.
Представлен новый способ сокращения водно-тепловой обработки зерна пшеницы перед сортовым хлебопекарским помолом. Приведены результаты влияния такой обработки на крахмал зерна пшеницы.
This article represents a new way of reduction water thermal processing of grain of wheat before high-quality a bread baking grinding. Results of influence of such processing on the starch of grain of wheat are resulted.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50767
ISBN: 5-7987-0176X
Розташовується у зібраннях:Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_103_2010_57.pdf241.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.