Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/50767
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сафронова, О. М. | - |
dc.contributor.author | Разборська, О. О. | - |
dc.contributor.author | Юферов, В. Б. | - |
dc.contributor.author | Озеров, О. М. | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-12T14:43:34Z | - |
dc.date.available | 2024-04-12T14:43:34Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Сафонова О. М., Разборська О. О., Юферов В. Б., Озеров О. М. Дослідження властивостей крохмалю зерна пшениці, підданого інтенсивній водно-тепловій обробці. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 387-389. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 5-7987-0176X | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50767 | - |
dc.description.abstract | Представлено новий спосіб скорочення водно-теплової обробки зерна пшениці перед сортовим хлібопекарським помелом. Приведені результати впливу такої обробки на крохмаль зерна пшениці. | uk_UA |
dc.description.abstract | Представлен новый способ сокращения водно-тепловой обработки зерна пшеницы перед сортовым хлебопекарским помолом. Приведены результаты влияния такой обработки на крахмал зерна пшеницы. | uk_UA |
dc.description.abstract | This article represents a new way of reduction water thermal processing of grain of wheat before high-quality a bread baking grinding. Results of influence of such processing on the starch of grain of wheat are resulted. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103 | - |
dc.title | Дослідження властивостей крохмалю зерна пшениці, підданого інтенсивній водно-тепловій обробці | uk_UA |
dc.title.alternative | Исследование свойств крахмала зерна пшеницы, подвергнутого интенсивной водно-тепловой обработке | uk_UA |
dc.title.alternative | Research of properties of starch of grain of wheat subjected to intensive water thermal processing | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_103_2010_57.pdf | 241.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.