Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5074
Название: Вивчення мікроструктури м’ясних січених виробів, що містять мінеральний кістковий збагачувач
Авторы: Головко, М. П.
Колесник, Т. Л.
Колесник, А. О.
Ключевые слова: м’ясні січені вироби;добавки із харчової кістки;кістковий мінеральний збагачувач
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Головко М. П., Колесник Т. Л., Колесник А. О. Вивчення мікроструктури м’ясних січених виробів, що містять мінеральний кістковий збагачувач. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 367-374.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено мікроструктуру пастоподібної добавки із харчової кістки у вигляді НКХ та мікроструктуру м’ясних січених виробів, що містять НКХ-пасту та НКХ-порошок. Доведено, що м’ясні січені вироби, у рецептуру яких входить кістковий мінеральний збагачувач, мають однорідну консистенцію з високим ступенем органічного взаємозв’язку структурних компонентів.
The microstructure of the paste-like additive from food bones in the form of FBS and the microstructure of the minced meat products containing FBS-paste and FBS-powder were researched. It is proved that the chopped meat products with use of bone mineral enrichment in the recipe have smooth consistency with high degree of organic correlation of structural components.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5074
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_60.pdf217.11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.