Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5072
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДюкарева, Г. І.-
dc.contributor.authorБілецька, Я. О.-
dc.date.accessioned2022-08-17T15:50:09Z-
dc.date.available2022-08-17T15:50:09Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationДюкарева Г. І., Білецька Я. О. Товарознавчі показники якості варено-морожених креветок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 356-361.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5072-
dc.description.abstractПодано результати досліджень товарознавчих показників якості варено-морожених креветок, що реалізуються на споживчому ринку Харкова, встановлено якість продукції семи торгових марок.uk_UA
dc.description.abstractThe results of researches of commodity expert indexes of quality of the boiled-frozen shrimps are given that realized at the user market of Kharkiv quality of products is set by 7-th trade marks.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectварено-морожені креветкиuk_UA
dc.subjectспоживчий ринок Харковаuk_UA
dc.subjectякість продукціїuk_UA
dc.subjectтоварознавчі показники якостіuk_UA
dc.titleТоварознавчі показники якості варено-морожених креветокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_58.pdf260.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.