Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5072
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дюкарева, Г. І. | - |
dc.contributor.author | Білецька, Я. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-17T15:50:09Z | - |
dc.date.available | 2022-08-17T15:50:09Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Дюкарева Г. І., Білецька Я. О. Товарознавчі показники якості варено-морожених креветок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 356-361. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5072 | - |
dc.description.abstract | Подано результати досліджень товарознавчих показників якості варено-морожених креветок, що реалізуються на споживчому ринку Харкова, встановлено якість продукції семи торгових марок. | uk_UA |
dc.description.abstract | The results of researches of commodity expert indexes of quality of the boiled-frozen shrimps are given that realized at the user market of Kharkiv quality of products is set by 7-th trade marks. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | варено-морожені креветки | uk_UA |
dc.subject | споживчий ринок Харкова | uk_UA |
dc.subject | якість продукції | uk_UA |
dc.subject | товарознавчі показники якості | uk_UA |
dc.title | Товарознавчі показники якості варено-морожених креветок | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_58.pdf | 260.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.