Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50708
Назва: Дослідження впливу основних компонентів на структурно-механічні властивості структурованого продукту
Інші назви: Исследование влияния основных компонентов на структурно-механических свойства структурированного продукта
Research of influence of the basic components on structurally-mechanical properties of the structured product
Автори: Колеснікова, М. Б.
Перцевий, М. Ф.
Ситник, Т. М.
Гурський, П. В.
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Колеснікова М. Б., Перцевий М. Ф., Ситник Т. М., Гурський П. В. Дослідження впливу основних компонентів на структурно-механічні властивості структурованого продукту. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 349-355.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив компонентного складу на структурно-механічні властивості продукту структурованого на основі сиру кисломолочного. Установлена залежність умовних модулів пружності та високоеластичного від виду та вмісту рецептурних компонентів.
Исследовано влияние компонентного состава на структурно- механические свойства продукта структурированного на основе творога. Установлена зависимость условных модулей упругости и высокоэластического модуля от вида и содержания рецептурных компонентов.
Influence of componential structure structurally-mechanical properties of a product structured on the basis of lactic acid curd is investigated. Dependence of conditional coefficient of elasticity and high-elasticity coefficient from a kind on a kind and the maintenance components in compounding is established.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50708
ISBN: 5-7987-0176X
Розташовується у зібраннях:Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_103_2010_51.pdf387.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.