Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50708
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКолеснікова, М. Б.-
dc.contributor.authorПерцевий, М. Ф.-
dc.contributor.authorСитник, Т. М.-
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.date.accessioned2024-04-11T13:29:26Z-
dc.date.available2024-04-11T13:29:26Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКолеснікова М. Б., Перцевий М. Ф., Ситник Т. М., Гурський П. В. Дослідження впливу основних компонентів на структурно-механічні властивості структурованого продукту. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 349-355.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-0176X-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50708-
dc.description.abstractДосліджено вплив компонентного складу на структурно-механічні властивості продукту структурованого на основі сиру кисломолочного. Установлена залежність умовних модулів пружності та високоеластичного від виду та вмісту рецептурних компонентів.uk_UA
dc.description.abstractИсследовано влияние компонентного состава на структурно- механические свойства продукта структурированного на основе творога. Установлена зависимость условных модулей упругости и высокоэластического модуля от вида и содержания рецептурных компонентов.uk_UA
dc.description.abstractInfluence of componential structure structurally-mechanical properties of a product structured on the basis of lactic acid curd is investigated. Dependence of conditional coefficient of elasticity and high-elasticity coefficient from a kind on a kind and the maintenance components in compounding is established.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103-
dc.titleДослідження впливу основних компонентів на структурно-механічні властивості структурованого продуктуuk_UA
dc.title.alternativeИсследование влияния основных компонентов на структурно-механических свойства структурированного продуктаuk_UA
dc.title.alternativeResearch of influence of the basic components on structurally-mechanical properties of the structured productuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_103_2010_51.pdf387.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.