Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5063
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorДроменко, Олена Борисівна-
dc.contributor.authorБольшакова, Вікторія Анатоліївна-
dc.contributor.authorОнищенко, В'ячеслав Миколайович-
dc.date.accessioned2022-08-17T11:41:52Z-
dc.date.available2022-08-17T11:41:52Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЯнчева М. О., Дроменко О. Б., Большакова В. А., Онищенко В. М. Технології зберігання, консервування та переробляння м'яса. Частина 1. Первинне обробляння худоби (у схемах і таблицях): навчальний посібник; Харків: ХДУХТ, 2017. 112 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5063-
dc.description.abstractНадано типи та характеристику виробничих процесів на підприємствах м'ясопереробної галузі. Наведено вимоги до транспортування, приймання та утримування худоби та птиці на підприємствах м'ясопереробної галузі. Описано основні технології переробляння на підприємствах м'ясопереробної галузі: переробляння худоби, птиці, крові, ендокринно-ферментної та спеціальної сировини; обробляння харчових субродуктів, кишок, шкур; виробництва харчових тваринних жирів, желатіну та клею, технічної продукції на основі продуктів забою; технологію холодильного обробляння м'яса та м'ясопродуктів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectм'ясо птиціuk_UA
dc.subjectсубпродуктиuk_UA
dc.subjectхолодильна обробкаuk_UA
dc.subjectм'ясопереробні підприємстваuk_UA
dc.subjectспосіб зберіганняuk_UA
dc.subjectпродукти забоюuk_UA
dc.titleТехнології зберігання, консервування та переробляння м'яса. Частина 1. Первинне обробляння худоби (у схемах і таблицях)uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NP_TZKPM_1_2018.pdf10.18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.