Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5063
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янчева, Марина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Дроменко, Олена Борисівна | - |
dc.contributor.author | Большакова, Вікторія Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Онищенко, В'ячеслав Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-17T11:41:52Z | - |
dc.date.available | 2022-08-17T11:41:52Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Янчева М. О., Дроменко О. Б., Большакова В. А., Онищенко В. М. Технології зберігання, консервування та переробляння м'яса. Частина 1. Первинне обробляння худоби (у схемах і таблицях): навчальний посібник; Харків: ХДУХТ, 2017. 112 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5063 | - |
dc.description.abstract | Надано типи та характеристику виробничих процесів на підприємствах м'ясопереробної галузі. Наведено вимоги до транспортування, приймання та утримування худоби та птиці на підприємствах м'ясопереробної галузі. Описано основні технології переробляння на підприємствах м'ясопереробної галузі: переробляння худоби, птиці, крові, ендокринно-ферментної та спеціальної сировини; обробляння харчових субродуктів, кишок, шкур; виробництва харчових тваринних жирів, желатіну та клею, технічної продукції на основі продуктів забою; технологію холодильного обробляння м'яса та м'ясопродуктів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | м'ясо птиці | uk_UA |
dc.subject | субпродукти | uk_UA |
dc.subject | холодильна обробка | uk_UA |
dc.subject | м'ясопереробні підприємства | uk_UA |
dc.subject | спосіб зберігання | uk_UA |
dc.subject | продукти забою | uk_UA |
dc.title | Технології зберігання, консервування та переробляння м'яса. Частина 1. Первинне обробляння худоби (у схемах і таблицях) | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NP_TZKPM_1_2018.pdf | 10.18 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.