Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5063
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorДроменко, Олена Борисівна-
dc.contributor.authorБольшакова, Вікторія Анатоліївна-
dc.contributor.authorОнищенко, В'ячеслав Миколайович-
dc.date.accessioned2022-08-17T11:41:52Z-
dc.date.available2022-08-17T11:41:52Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЯнчева М. О., Дроменко О. Б., Большакова В. А., Онищенко В. М. Технології зберігання, консервування та переробляння м'яса. Частина 1. Первинне обробляння худоби (у схемах і таблицях): навчальний посібник; Харків: ХДУХТ, 2017. 112 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5063-
dc.description.abstractНадано типи та характеристику виробничих процесів на підприємствах м'ясопереробної галузі. Наведено вимоги до транспортування, приймання та утримування худоби та птиці на підприємствах м'ясопереробної галузі. Описано основні технології переробляння на підприємствах м'ясопереробної галузі: переробляння худоби, птиці, крові, ендокринно-ферментної та спеціальної сировини; обробляння харчових субродуктів, кишок, шкур; виробництва харчових тваринних жирів, желатіну та клею, технічної продукції на основі продуктів забою; технологію холодильного обробляння м'яса та м'ясопродуктів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectм'ясо птиціuk_UA
dc.subjectсубпродуктиuk_UA
dc.subjectхолодильна обробкаuk_UA
dc.subjectм'ясопереробні підприємстваuk_UA
dc.subjectспосіб зберіганняuk_UA
dc.subjectпродукти забоюuk_UA
dc.titleТехнології зберігання, консервування та переробляння м'яса. Частина 1. Первинне обробляння худоби (у схемах і таблицях)uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_TZKPM_1_2018.pdf10.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.