Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50575
Title: The classification of restaurants (Класифікація ресторанів).
Authors: Трясорук, А. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Кондратенко, М. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Трясорук А. О. The classification of restaurants (Класифікація ресторанів). Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Кондратенко М. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 413.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50575
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_413-413.pdf202.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.