Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50569
Назва: Визначення сил і напруг при зрізанні коренеплоду цукрового буряка в стружку
Інші назви: Определение сил и напряжений при срезании корнеплода сахарной свеклы в стружку
Determination of forces and tensions at cutting away of root crop of sugar beet in shaving
Автори: Коломієць, В. В.
Фабричнікова, І. А.
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Коломієць В. В., Фабричнікова І. А. Визначення сил і напруг при зрізанні коренеплоду цукрового буряка в стружку. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 239-243.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103
Короткий огляд (реферат): Теоретично розглянуті сили та розраховані напруги, що виникають на передній поверхні бурякорізального ножа та на його вістрі в процесі утворення бурякової стружки.
Теоретически рассмотрены силы и рассчитаны напряжения, возникающие на передней поверхности свеклорезного ножа и на его острие в процессе образования свекловичной стружки.
In theory forces are considered and tensions, arising up on the front surface of свеклорезного knife and on his edge in the process of formation of the sugar-beet shaving, are expected.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50569
ISBN: 5-7987-0176X
Розташовується у зібраннях:Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_103_2010_35.pdf437.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.