Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50569
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоломієць, В. В.-
dc.contributor.authorФабричнікова, І. А.-
dc.date.accessioned2024-04-11T07:09:08Z-
dc.date.available2024-04-11T07:09:08Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКоломієць В. В., Фабричнікова І. А. Визначення сил і напруг при зрізанні коренеплоду цукрового буряка в стружку. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 239-243.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-0176X-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50569-
dc.description.abstractТеоретично розглянуті сили та розраховані напруги, що виникають на передній поверхні бурякорізального ножа та на його вістрі в процесі утворення бурякової стружки.uk_UA
dc.description.abstractТеоретически рассмотрены силы и рассчитаны напряжения, возникающие на передней поверхности свеклорезного ножа и на его острие в процессе образования свекловичной стружки.uk_UA
dc.description.abstractIn theory forces are considered and tensions, arising up on the front surface of свеклорезного knife and on his edge in the process of formation of the sugar-beet shaving, are expected.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103-
dc.titleВизначення сил і напруг при зрізанні коренеплоду цукрового буряка в стружкуuk_UA
dc.title.alternativeОпределение сил и напряжений при срезании корнеплода сахарной свеклы в стружкуuk_UA
dc.title.alternativeDetermination of forces and tensions at cutting away of root crop of sugar beet in shavinguk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_103_2010_35.pdf437.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.