Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50520
Назва: | Методология оптимизации параметров технологических процессов производства свинины на основе моделирования |
Інші назви: | Методологія оптимізації параметрів технологічних процесів виробництва свинини на основі моделювання Methodology of optimization of parameters of technological processes production of pork on the basis design |
Автори: | Коломиец, С. М. |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Коломиец С. М. Методология оптимизации параметров технологических процессов производства свинины на основе моделирования. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 174-181. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103 |
Короткий огляд (реферат): | В статье проанализировано современное состояние технологических процессов производства свинины и предложена методология оптимизации параметров технологических процессов производства свинины на основе моделирования. У статті проаналізовано сучасний стан технологічних процесів виробництва свинини і запропонована методологія оптимізації параметрів технологічних процесів виробництва свинини на основі моделювання. In the article it is analysed the modern state of technological processes of production of pork and offered methodology of optimization of parameters of technological processes production of pork on the basis of design. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50520 |
ISBN: | 5-7987-0176X |
Розташовується у зібраннях: | Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_103_2010_25.pdf | 309.68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.