Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50520
Название: | Методология оптимизации параметров технологических процессов производства свинины на основе моделирования |
Другие названия: | Методологія оптимізації параметрів технологічних процесів виробництва свинини на основі моделювання Methodology of optimization of parameters of technological processes production of pork on the basis design |
Авторы: | Коломиец, С. М. |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Коломиец С. М. Методология оптимизации параметров технологических процессов производства свинины на основе моделирования. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 174-181. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103 |
Краткий осмотр (реферат): | В статье проанализировано современное состояние технологических процессов производства свинины и предложена методология оптимизации параметров технологических процессов производства свинины на основе моделирования. У статті проаналізовано сучасний стан технологічних процесів виробництва свинини і запропонована методологія оптимізації параметрів технологічних процесів виробництва свинини на основі моделювання. In the article it is analysed the modern state of technological processes of production of pork and offered methodology of optimization of parameters of technological processes production of pork on the basis of design. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50520 |
ISBN: | 5-7987-0176X |
Располагается в коллекциях: | Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_103_2010_25.pdf | 309.68 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.