Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50520
Title: Методология оптимизации параметров технологических процессов производства свинины на основе моделирования
Other Titles: Методологія оптимізації параметрів технологічних процесів виробництва свинини на основі моделювання
Methodology of optimization of parameters of technological processes production of pork on the basis design
Authors: Коломиец, С. М.
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Коломиец С. М. Методология оптимизации параметров технологических процессов производства свинины на основе моделирования. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 174-181.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103
Abstract: В статье проанализировано современное состояние технологических процессов производства свинины и предложена методология оптимизации параметров технологических процессов производства свинины на основе моделирования.
У статті проаналізовано сучасний стан технологічних процесів виробництва свинини і запропонована методологія оптимізації параметрів технологічних процесів виробництва свинини на основі моделювання.
In the article it is analysed the modern state of technological processes of production of pork and offered methodology of optimization of parameters of technological processes production of pork on the basis of design.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50520
ISBN: 5-7987-0176X
Appears in Collections:Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_103_2010_25.pdf309.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.