Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50358
Назва: | Стратегії сталого виробництва як ключовий фактор підвищення якості сільськогосподарської продукції |
Автори: | Прісь, С. Ю. Хитущенко, М. А. |
Науковий керівник : | Храпач, К. Г. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків |
Бібліографічний опис: | Прісь С. Ю., Хитущенко М. А. Стратегії сталого виробництва як ключовий фактор підвищення якості сільськогосподарської продукції. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 21-22 березня 2024 року), наук. кер. К. Г. Храпач. Харків: ДБТУ. Ч. 1. 2024. С. 316-318. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50358 |
Розташовується у зібраннях: | Управління розвитком соціально-економічних систем |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Upravlinnia rozvytkom sotsialno-ekonomichnych system_Ch 1_ 2024_316-318.pdf | 245.06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.