Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50358
Назва: Стратегії сталого виробництва як ключовий фактор підвищення якості сільськогосподарської продукції
Автори: Прісь, С. Ю.
Хитущенко, М. А.
Науковий керівник : Храпач, К. Г.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків
Бібліографічний опис: Прісь С. Ю., Хитущенко М. А. Стратегії сталого виробництва як ключовий фактор підвищення якості сільськогосподарської продукції. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 21-22 березня 2024 року), наук. кер. К. Г. Храпач. Харків: ДБТУ. Ч. 1. 2024. С. 316-318.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50358
Розташовується у зібраннях:Управління розвитком соціально-економічних систем

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Upravlinnia rozvytkom sotsialno-ekonomichnych system_Ch 1_ 2024_316-318.pdf245.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.