Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50358
Название: Стратегії сталого виробництва як ключовий фактор підвищення якості сільськогосподарської продукції
Авторы: Прісь, С. Ю.
Хитущенко, М. А.
Научный руководитель: Храпач, К. Г.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків
Библиографическое описание: Прісь С. Ю., Хитущенко М. А. Стратегії сталого виробництва як ключовий фактор підвищення якості сільськогосподарської продукції. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 21-22 березня 2024 року), наук. кер. К. Г. Храпач. Харків: ДБТУ. Ч. 1. 2024. С. 316-318.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50358
Располагается в коллекциях:Управління розвитком соціально-економічних систем

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Upravlinnia rozvytkom sotsialno-ekonomichnych system_Ch 1_ 2024_316-318.pdf245.06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.