Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5022
Назва: | Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю |
Автори: | Онищенко, В'ячеслав Миколайович |
Ключові слова: | метрологія;стандартизація;сертифікація;управління якістю;якість продукції;харчопереробна промисловість |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Онищенко В. М. Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю: методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів тваринного походження»); Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 51 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки для практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю» охоплюють низку питань, які визначають загальні відомості, організаційну структуру, особливості напрямків діяльності державних та відомчих служб у сферах метрології, стандартизації, сертифікації, управління якістю в Україні та забезпечують належний рівень якості продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5022 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2019_2_pos26.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.