Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5022
Назва: Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю
Автори: Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Ключові слова: метрологія;стандартизація;сертифікація;управління якістю;якість продукції;харчопереробна промисловість
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Онищенко В. М. Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю: методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів тваринного походження»); Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 51 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки для практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю» охоплюють низку питань, які визначають загальні відомості, організаційну структуру, особливості напрямків діяльності державних та відомчих служб у сферах метрології, стандартизації, сертифікації, управління якістю в Україні та забезпечують належний рівень якості продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5022
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2019_2_pos26.pdf1.08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.