Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5013
Title: Управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств
Authors: Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Keywords: управління якістю;м’ясопереробні підприємства;метрологічне забезпечення;стандартизація;нормативно-правові аспекти
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Онищенко В. М. Управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств: метод. вказівки до лаб. занять та самост. роботи для студ. спец. 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження» ступеня вищої освіти магістр; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2020. 37 c.
Abstract: Метою викладання дисципліни є формування системи теоретичних знань та набуття практичних навичок у сфері організаційної структури, відповідальності, процедур і ресурсів, які забезпечують здійснення загального керівництва якістю продукції м’ясопереробних підприємств. Курс охоплює низку питань, які визначають та характеризують інструменти управління якістю, методологічні засади та нормативно-правові аспекти розробки і ефективного функціонування систем управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5013
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2020_pos_139.pdf984.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.