Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5013
Title: | Управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств |
Authors: | Онищенко, В'ячеслав Миколайович |
Keywords: | управління якістю;м’ясопереробні підприємства;метрологічне забезпечення;стандартизація;нормативно-правові аспекти |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Онищенко В. М. Управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств: метод. вказівки до лаб. занять та самост. роботи для студ. спец. 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження» ступеня вищої освіти магістр; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2020. 37 c. |
Abstract: | Метою викладання дисципліни є формування системи теоретичних знань та набуття практичних навичок у сфері організаційної структури, відповідальності, процедур і ресурсів, які забезпечують здійснення загального керівництва якістю продукції м’ясопереробних підприємств. Курс охоплює низку питань, які визначають та характеризують інструменти управління якістю, методологічні засади та нормативно-правові аспекти розробки і ефективного функціонування систем управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5013 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2020_pos_139.pdf | 984.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.