Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5013
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Онищенко, В'ячеслав Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-16T18:33:50Z | - |
dc.date.available | 2022-08-16T18:33:50Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Онищенко В. М. Управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств: метод. вказівки до лаб. занять та самост. роботи для студ. спец. 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження» ступеня вищої освіти магістр; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2020. 37 c. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5013 | - |
dc.description.abstract | Метою викладання дисципліни є формування системи теоретичних знань та набуття практичних навичок у сфері організаційної структури, відповідальності, процедур і ресурсів, які забезпечують здійснення загального керівництва якістю продукції м’ясопереробних підприємств. Курс охоплює низку питань, які визначають та характеризують інструменти управління якістю, методологічні засади та нормативно-правові аспекти розробки і ефективного функціонування систем управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | управління якістю | uk_UA |
dc.subject | м’ясопереробні підприємства | uk_UA |
dc.subject | метрологічне забезпечення | uk_UA |
dc.subject | стандартизація | uk_UA |
dc.subject | нормативно-правові аспекти | uk_UA |
dc.title | Управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2020_pos_139.pdf | 984.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.