Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5013
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОнищенко, В'ячеслав Миколайович-
dc.date.accessioned2022-08-16T18:33:50Z-
dc.date.available2022-08-16T18:33:50Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationОнищенко В. М. Управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств: метод. вказівки до лаб. занять та самост. роботи для студ. спец. 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження» ступеня вищої освіти магістр; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2020. 37 c.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5013-
dc.description.abstractМетою викладання дисципліни є формування системи теоретичних знань та набуття практичних навичок у сфері організаційної структури, відповідальності, процедур і ресурсів, які забезпечують здійснення загального керівництва якістю продукції м’ясопереробних підприємств. Курс охоплює низку питань, які визначають та характеризують інструменти управління якістю, методологічні засади та нормативно-правові аспекти розробки і ефективного функціонування систем управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectуправління якістюuk_UA
dc.subjectм’ясопереробні підприємстваuk_UA
dc.subjectметрологічне забезпеченняuk_UA
dc.subjectстандартизаціяuk_UA
dc.subjectнормативно-правові аспектиuk_UA
dc.titleУправління якістю продукції м’ясопереробних підприємствuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2020_pos_139.pdf984.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.