Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49961
Назва: | Дослідження впливу вхідних параметрів на процес сушіння молока |
Інші назви: | Исследование влияния входных параметров на процесс сушки молока Study of input parameters on the process of dry milk |
Автори: | Казаков, Д. Д. Якуба, О. Р. |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Казаков Д. Д., Якуба О. Р. Дослідження впливу вхідних параметрів на процес сушіння молока. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 144 «Технічні системи і технології тваринництва». 2014. С. 201-206. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 144 |
Короткий огляд (реферат): | В роботі розглянуто вплив вхідних параметрів: температура на вході в сушильну камеру, витрати повітря на сушіння, число обертів механічної мішалки на процес сушіння. Методом планування експеременту встановлений вплив вхідних параметрів витрат повітря, температури та число обертів мішалки на продуктивність по випареній волозі при сушінні молока. По методу крутого сходження при постійних витратах нагрітого повітря та обмеженій температурі досягнута максимальна продуктивність. В работе рассмотрено влияние входных параметров: температура на входе в сушильную камеру, расхода воздуха на сушку, число оборотов механической мешалки на процесс сушки. Методом планирования эксперимента установлено влияние входных параметров расхода воздуха, температуры и число оборотов мешалки на производительность по выпаренной влаге при сушке молока. По методу крутого восхождения при постоянных затратах нагретого воздуха и ограниченной температуре достигнута максимальная производительность. In this paper, the influence of the input parameters: temperature at the inlet of the drying chamber, air flow for drying, mechanical stirrer speed on the drying process. The method of experiment planning The influence of the input parameters of air flow, temperature and stirrer speed on the performance of moisture evaporated during drying of milk. After a steep ascent method with fixed costs and limited hot air temperature reached maximum capacity. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49961 |
Розташовується у зібраннях: | Вип. 144: Технічні системи і технології тваринництва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_144_2014_38.pdf | 216.26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.