Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49961
Title: Дослідження впливу вхідних параметрів на процес сушіння молока
Other Titles: Исследование влияния входных параметров на процесс сушки молока
Study of input parameters on the process of dry milk
Authors: Казаков, Д. Д.
Якуба, О. Р.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Казаков Д. Д., Якуба О. Р. Дослідження впливу вхідних параметрів на процес сушіння молока. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 144 «Технічні системи і технології тваринництва». 2014. С. 201-206.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 144
Abstract: В роботі розглянуто вплив вхідних параметрів: температура на вході в сушильну камеру, витрати повітря на сушіння, число обертів механічної мішалки на процес сушіння. Методом планування експеременту встановлений вплив вхідних параметрів витрат повітря, температури та число обертів мішалки на продуктивність по випареній волозі при сушінні молока. По методу крутого сходження при постійних витратах нагрітого повітря та обмеженій температурі досягнута максимальна продуктивність.
В работе рассмотрено влияние входных параметров: температура на входе в сушильную камеру, расхода воздуха на сушку, число оборотов механической мешалки на процесс сушки. Методом планирования эксперимента установлено влияние входных параметров расхода воздуха, температуры и число оборотов мешалки на производительность по выпаренной влаге при сушке молока. По методу крутого восхождения при постоянных затратах нагретого воздуха и ограниченной температуре достигнута максимальная производительность.
In this paper, the influence of the input parameters: temperature at the inlet of the drying chamber, air flow for drying, mechanical stirrer speed on the drying process. The method of experiment planning The influence of the input parameters of air flow, temperature and stirrer speed on the performance of moisture evaporated during drying of milk. After a steep ascent method with fixed costs and limited hot air temperature reached maximum capacity.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49961
Appears in Collections:Вип. 144: Технічні системи і технології тваринництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_144_2014_38.pdf216.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.