Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49922
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorЦвіркун, Н. В.-
dc.date.accessioned2024-03-29T12:55:15Z-
dc.date.available2024-03-29T12:55:15Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЦвіркун Н. І. Розроблення проєкту технології бутербродної продукції та її впровадження в цеху, що спеціалізується на доставці кулінарної продукції: кваліфікаційна робота на здо-буття СВО бакалавр зі спеціальності 181 Хар-чові технології ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»; наук. кер. О. О. Гринченко. Харків: ДБТУ, 2023 р. 71 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49922-
dc.description.abstractМета кваліфікаційної робот – розроблення проєкту технології бутербродної продукції та її впровадження в цеху, що спеціалізується на доставці кулінарної продукції. В роботі проведено аналітичні дослідження ринку, визначено маркетингові характеристики попиту продукції; - надано характеристику та аналіз рецептури та технологічної схеми виробництва сирної маси. Розроблено рецептурний склад та технологічний процес сирної маси, досліджено аналітично її харчову та біологічну цінність, шляхи формування асортименту. Розроблено асортимент продукції даного виду, визначено вимоги до якості (органолептичні та фізико-хімічні) та безпеки (мікробіологічні, санітарно-гігієнічні) сирної маси. Висвітлено питання організації цеху, що спеціалізується на доставці кулінарної продукції. Оцінено ефективність прийнятих рішень. Продукцію рекомендовано до впровадження в закладах ресторанного господарства.uk_UA
dc.description.abstractThe object of research is the technology of cheese mass for hot sandwiches. The purpose of the qualification workshop is to develop a project for the technology of sandwich products and its implementation in a workshop specializing in the delivery of culinary products. Analytical research of the market was carried out in the work, marketing characteristics of product demand were determined; - a description and analysis of the recipe and technological scheme of cheese mass production is given. The recipe composition and technological process of cheese mass were developed, its nutritional and biological value, ways of forming the assortment were analyzed analytically. The range of products of this type has been developed, the requirements for the quality (organoleptic and physico-chemical) and safety (microbiological, sanitary and hygienic) of the cheese mass have been determined. The issue of organizing a workshop specializing in the delivery of culinary products is highlighted. The effectiveness of the adopted decisions was evaluated. The product is recommended for use in restaurants.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectсирні масиuk_UA
dc.subjectгарячі бутербродиuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectдоставкаuk_UA
dc.titleРозроблення проєкту технології бутербродної продукції та її впровадження в цеху, що спеціалізується на доставці кулінарної продукціїuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of a sandwich technology project and its implementation in a shop specializing in delivery of culinary productsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії-
Розташовується у зібраннях:181 - "Харчові технології" (Бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023_B_181z-21b str-2-02 Tsvírkun_N_V.pdf
  Restricted Access
1.78 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.