Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4986
Назва: | Якість клейковини тістового напівфабрикату для борошняних кулінарних виробів |
Інші назви: | Качество клейковины тестовых полуфабрикатов для мучных кулинарных изделий Quality of gluten of test semi-finished products for flour culinary products |
Автори: | Перепелиця, М. П. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Перепелиця М. П. Якість клейковини тістового напівфабрикату для борошняних кулінарних виробів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 206-213. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207 |
Короткий огляд (реферат): | У статті досліджено якість клейковини тістового
напівфабрикату для борошняних кулінарних виробів з прісного тіста. Проаналізовано вплив білково-жирової добавки та карагінану на такі показники якості прісного тіста як пластичність, еластичність, пружність, розкочуваність, розпливання кульки та маса клейковини та визначено їх раціональні співвідношення у тістовому напівфабрикаті. В статье исследовано качество клейковины тестового полуфабриката для мучных кулинарных изделий из пресного теста. Проанализировано влияние белково-жировой добавки и карагинана на такие показатели теста как пластичность, эластичность, упругость, раскатывание, расплывание теста, масса клейковины и определены их оптимальные соотношения в тестовом полуфабрикате. The article investigated the quality of the gluten of the semi-finished dough for flour culinary products from unleavened dough. The influence of protein-fat additives and caraginan on such test parameters as plasticity, elasticity, firmness, rolling, spreading of the test, gluten mass is analyzed and their optimal ratios in the test semi-finished product are determined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4986 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
31.pdf | 447.47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.