Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4980
Назва: Технологии полуфабрикатов для мягкого мороженого на основе лактозосодержащего молочного сырья
Інші назви: Технології напівфабрикатів для м'якого морозива на основі лактозовмісної молочної сировини
Technology of semi-finished products for soft ice-cream based on dairy raw materials containing lactose
Автори: Дейниченко, Г. В.
Кравченко, Т. В.
Дейниченко, Л. Г.
Дата публікації: 2019
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Дейниченко Г. В., Кравченко Т. В., Дейниченко Л. Г. Технологии полуфабрикатов для мягкого мороженого на основе лактозосодержащего молочного сырья. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 182-188.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207
Короткий огляд (реферат): В статье доказана целесообразность использования белковых концентратов полученных из нежирного молочного сырья в технологиях ресторанной продукции. Предложены технологии производства жидкого и сухого полуфабрикатов для мягкого мороженого на основе лактозосодержащего молочного сырья, доказано, что они характеризуются высокой пищевой и биологической ценностью.
В статті доведено доцільність використання білкових концентратів отриманих з нежирної молочної сировини в технологіях ресторанної продукції. Запропоновано технології виробництва рідкого та сухого напівфабрикатів для м’якого морозива на основі лактозовмісної молочної сировини, доведено, що вони характеризуються високою харчовою та біологічною цінністю.
The article proves expediency of use of protein concentrates obtained from non-fat dairy products in technologies of restaurant dishes. The technologies of liquid and dry semi-finished products for soft icecream based on dairy raw materials containing lactose are proposed. It is proved that they are characterized by high nutritional and biological value.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4980
Розташовується у зібраннях:Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
27.pdf372.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.