Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4972
Назва: Пивоварні властивості зерна ячменю ярого за різних умов зберігання
Інші назви: Пивоварные свойства зерна ячменя ярового при разних условиях хранения
Brewing properties of barley grain grains with different storage conditions
Автори: Пузік, Л. М.
Дата публікації: 2019
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Пузік Л. М. Пивоварні властивості зерна ячменю ярого за різних умов зберігання. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 148-153.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що якісні показники зерна ячменю ярого у перші місяці його зберігання при нерегульованому температурному режимі інтенсивно поліпшуються порівняно із зберіганням його при регульованому температурному режимі. Післязбиральне дозрівання зерна пивоварних сортів ячменю ярого більш інтенсивно проходить в нерегульованих умовах. Проте, найкращу збереженість технологічних якостей зерна пивоварних сортів ячменю ярого забезпечує зберігання його в регульованому температурному режимі.
Установлено, что показатели качества зерна ячменя ярого в первые месяцы его хранения интенсивно улучшаются по сравнению с хранение его в регулируемом температурном режиме. Послеуборочное дозревание зерна ячменя ярого пивоварных сортов более интенсивно проходит в нерегулируемом температурном режиме. Однако, лучшую сохранность технологических свойств качества зерна ячменя ярого обеспечивает хранение его в регулируемом температурном режиме.
It is established that the quality indices of spring barley grain in the first months of its storage at an unregulated temperature regime intensely improve compared to its storage at a regulated temperature regime. Postharvest ripening of brewing barley grain of spring barley is more intensively under unregulated conditions. However, the best preservation of the technological qualities of grain brewed barley spring barley provides its storage in a controlled temperature.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4972
Розташовується у зібраннях:Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
22.pdf342.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.