Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49714
Назва: До застосування нових технологій переробки кормового зерна
Інші назви: Тенденция применения новых технологий переработки кормового зерна
The tendency of application of new technologies of processing of fodder grain
Автори: Червінський, Л. С.
Сторожук, Л. О.
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Червінський Л. С., Сторожук Л. О. До застосування нових технологій переробки кормового зерна. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 261-266.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88
Короткий огляд (реферат): Робота аналізує перспективні технології переробки зерна на корм тваринам, розглядаючи закономірності їх запровадження та розвитку у напряму просування до оптимальних варіантів ресурсозбереження та з максимальним використанням потенціалу кормових якостей зерна і продуктивності тварин.
Работа анализирует перспективные технологии переработки зерна на корм животным, рассматривает закономерности их применения и развития в направлении продвижения к оптимальным вариантам ресурсообеспечения и с максимальным использованием потенциала кормовых качеств зерна и продуктивности животных.
Work analyzes perspective technologies of processing of grain on a forage an animal, considers laws of their application and development in an advancement direction to optimum variants and with maximum use of potential of fodder qualities of grain and efficiency of animals.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49714
ISBN: 5-7987-01 76-X
Розташовується у зібраннях:Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_88_2009_37.pdf213.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.