Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49714
Название: До застосування нових технологій переробки кормового зерна
Другие названия: Тенденция применения новых технологий переработки кормового зерна
The tendency of application of new technologies of processing of fodder grain
Авторы: Червінський, Л. С.
Сторожук, Л. О.
Дата публикации: 2009
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Червінський Л. С., Сторожук Л. О. До застосування нових технологій переробки кормового зерна. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 261-266.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88
Краткий осмотр (реферат): Робота аналізує перспективні технології переробки зерна на корм тваринам, розглядаючи закономірності їх запровадження та розвитку у напряму просування до оптимальних варіантів ресурсозбереження та з максимальним використанням потенціалу кормових якостей зерна і продуктивності тварин.
Работа анализирует перспективные технологии переработки зерна на корм животным, рассматривает закономерности их применения и развития в направлении продвижения к оптимальным вариантам ресурсообеспечения и с максимальным использованием потенциала кормовых качеств зерна и продуктивности животных.
Work analyzes perspective technologies of processing of grain on a forage an animal, considers laws of their application and development in an advancement direction to optimum variants and with maximum use of potential of fodder qualities of grain and efficiency of animals.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49714
ISBN: 5-7987-01 76-X
Располагается в коллекциях:Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_88_2009_37.pdf213.61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.