Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49714
Title: До застосування нових технологій переробки кормового зерна
Other Titles: Тенденция применения новых технологий переработки кормового зерна
The tendency of application of new technologies of processing of fodder grain
Authors: Червінський, Л. С.
Сторожук, Л. О.
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Червінський Л. С., Сторожук Л. О. До застосування нових технологій переробки кормового зерна. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 261-266.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88
Abstract: Робота аналізує перспективні технології переробки зерна на корм тваринам, розглядаючи закономірності їх запровадження та розвитку у напряму просування до оптимальних варіантів ресурсозбереження та з максимальним використанням потенціалу кормових якостей зерна і продуктивності тварин.
Работа анализирует перспективные технологии переработки зерна на корм животным, рассматривает закономерности их применения и развития в направлении продвижения к оптимальным вариантам ресурсообеспечения и с максимальным использованием потенциала кормовых качеств зерна и продуктивности животных.
Work analyzes perspective technologies of processing of grain on a forage an animal, considers laws of their application and development in an advancement direction to optimum variants and with maximum use of potential of fodder qualities of grain and efficiency of animals.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49714
ISBN: 5-7987-01 76-X
Appears in Collections:Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_88_2009_37.pdf213.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.