Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49711
Назва: Вплив фотоактивованої соняшникової олії на бактерії Klebsiella pneumoniae
Інші назви: Влияние фото активного подсолнечного масла на бактерии Klebsiella pneumoniae
Influence of photoactive sunflower-seed oil on bacteria Klebsiella pneumoniae
Автори: Чернівський, Л. С.
Бондаренко, Т. В.
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Червінський Л. С., Бондаренко Т. В. Вплив фотоактивованої соняшникової олії на бактерії Klebsiella pneumoniae. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 257-261.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88
Короткий огляд (реферат): Проведено дослідження по вивченню можливості підвищення антибактеріальних властивостей соняшникової олії на бактерії Klebsiella pneumоnіае шляхом опромінення її ультрафіолетом. Визначено оптимальну експозицію опромінення олії.
Проведено исследование по изучению возможности повышения антибактериальных свойств подсолнечного масла на бактерии Klebsiella pneumоnіае путем облучения ее ультрафиолетом. Определенно оптимальную экспозицию облучения масла.
Research on studying of possibility of increase of antibacterial properties of sunflower-seed oil on bacterium Klebsiella pneumoniae by an irradiation is carried out by its ultraviolet. Definitely optimum exposition of an irradiation of oil.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49711
ISBN: 5-7987-01 76-X
Розташовується у зібраннях:Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_88_2009_36.pdf365.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.