Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49711
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧернівський, Л. С.-
dc.contributor.authorБондаренко, Т. В.-
dc.date.accessioned2024-03-27T10:54:54Z-
dc.date.available2024-03-27T10:54:54Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationЧервінський Л. С., Бондаренко Т. В. Вплив фотоактивованої соняшникової олії на бактерії Klebsiella pneumoniae. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 257-261.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-01 76-X-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49711-
dc.description.abstractПроведено дослідження по вивченню можливості підвищення антибактеріальних властивостей соняшникової олії на бактерії Klebsiella pneumоnіае шляхом опромінення її ультрафіолетом. Визначено оптимальну експозицію опромінення олії.uk_UA
dc.description.abstractПроведено исследование по изучению возможности повышения антибактериальных свойств подсолнечного масла на бактерии Klebsiella pneumоnіае путем облучения ее ультрафиолетом. Определенно оптимальную экспозицию облучения масла.uk_UA
dc.description.abstractResearch on studying of possibility of increase of antibacterial properties of sunflower-seed oil on bacterium Klebsiella pneumoniae by an irradiation is carried out by its ultraviolet. Definitely optimum exposition of an irradiation of oil.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88-
dc.titleВплив фотоактивованої соняшникової олії на бактерії Klebsiella pneumoniaeuk_UA
dc.title.alternativeВлияние фото активного подсолнечного масла на бактерии Klebsiella pneumoniaeuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of photoactive sunflower-seed oil on bacteria Klebsiella pneumoniaeuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_88_2009_36.pdf365.53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.