Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49705
Назва: Вибір раціональних співвідношень маслянки, соку, цукру та «Ламідану» для молочних коктейлів
Інші назви: Подбор рациональных соотношений пахты, сока, сахара и «Ламидана» для молочных коктейлей
Selection of rational parties пахты, juce, sahara and «Lamidana» for молочниых cocktails
Автори: Рудавська, М. В.
Перцевой, Ф. В.
Кущ, С. П.
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Рудавська М. В., Перцевой Ф. В., Кущ С. П. Вибір раціональних співвідношень маслянки, соку, цукру та «Ламідану» для молочних коктейлів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 244-250.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено напрямок роботи з розробки нових молочних коктейлів оздоровчого спрямування на основі маслянки шляхом додавання яблучного соку та «Ламидану».
В статье исследовано направление работы по разработке нових молочних коктейлей оздоровительного направления на основе маслянки путем добавления яблочного сока и «Ламидана».
In article the work direction on working out нових молочних cocktails of an improving direction on a basis маслянки by addition of apple juice and «Lamidana» is investigated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49705
ISBN: 5-7987-01 76-X
Розташовується у зібраннях:Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_88_2009_34.pdf242.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.