Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49705
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рудавська, М. В. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Кущ, С. П. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-27T10:23:47Z | - |
dc.date.available | 2024-03-27T10:23:47Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Рудавська М. В., Перцевой Ф. В., Кущ С. П. Вибір раціональних співвідношень маслянки, соку, цукру та «Ламідану» для молочних коктейлів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 244-250. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 5-7987-01 76-X | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49705 | - |
dc.description.abstract | У статті досліджено напрямок роботи з розробки нових молочних коктейлів оздоровчого спрямування на основі маслянки шляхом додавання яблучного соку та «Ламидану». | uk_UA |
dc.description.abstract | В статье исследовано направление работы по разработке нових молочних коктейлей оздоровительного направления на основе маслянки путем добавления яблочного сока и «Ламидана». | uk_UA |
dc.description.abstract | In article the work direction on working out нових молочних cocktails of an improving direction on a basis маслянки by addition of apple juice and «Lamidana» is investigated. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88 | - |
dc.title | Вибір раціональних співвідношень маслянки, соку, цукру та «Ламідану» для молочних коктейлів | uk_UA |
dc.title.alternative | Подбор рациональных соотношений пахты, сока, сахара и «Ламидана» для молочных коктейлей | uk_UA |
dc.title.alternative | Selection of rational parties пахты, juce, sahara and «Lamidana» for молочниых cocktails | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_88_2009_34.pdf | 242.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.