Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49699
Название: | Вивчення основних показників якості аналогу ікри чорної з використанням альгінату натрію |
Другие названия: | Изучение основных показателей качества аналога икры черной с использованием альгинаты натрия Studying of the basic indicators of quality of analogue of caviar black with use of sodium |
Авторы: | Гринченко, О. О. Рябець, О. Ю. Пивоваров, Є. П. |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Грінченко О. О., Рябець О. Ю., Пивоваров Є. П. Вивчення основних показників якості аналогу ікри чорної з використанням альгінату натрію. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 230-236. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88 |
Краткий осмотр (реферат): | У статті наведено результати досліджень сень основних органолептичних, фізико-хімічних, мікробіологічних тa токсикологічних показників нової продукції, надано характеристику фізичних та структурно-механічних показників аналогу ікри чорної з використання альгінату натрію. В статье приведены результаты исследований основных органолептических, физико-химических, микробиологических и токсикологических показателей новой продукции, представлена характеристика физических и структурно-механических показателей аналога икры черной с использование альгината натрия. In article results of researches of the basic are resulted, physical and chemical, microbiological and toxicological indicators of new production, the characteristic of physical and structurally-mechanical indicators of analogue of caviar black about use sodium is presented. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49699 |
ISBN: | 5-7987-01 76-X |
Располагается в коллекциях: | Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_88_2009_32.pdf | 304.9 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.