Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49699
Название: Вивчення основних показників якості аналогу ікри чорної з використанням альгінату натрію
Другие названия: Изучение основных показателей качества аналога икры черной с использованием альгинаты натрия
Studying of the basic indicators of quality of analogue of caviar black with use of sodium
Авторы: Гринченко, О. О.
Рябець, О. Ю.
Пивоваров, Є. П.
Дата публикации: 2009
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Грінченко О. О., Рябець О. Ю., Пивоваров Є. П. Вивчення основних показників якості аналогу ікри чорної з використанням альгінату натрію. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 230-236.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88
Краткий осмотр (реферат): У статті наведено результати досліджень сень основних органолептичних, фізико-хімічних, мікробіологічних тa токсикологічних показників нової продукції, надано характеристику фізичних та структурно-механічних показників аналогу ікри чорної з використання альгінату натрію.
В статье приведены результаты исследований основных органолептических, физико-химических, микробиологических и токсикологических показателей новой продукции, представлена характеристика физических и структурно-механических показателей аналога икры черной с использование альгината натрия.
In article results of researches of the basic are resulted, physical and chemical, microbiological and toxicological indicators of new production, the characteristic of physical and structurally-mechanical indicators of analogue of caviar black about use sodium is presented.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49699
ISBN: 5-7987-01 76-X
Располагается в коллекциях:Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_88_2009_32.pdf304.9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.