Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49699
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГринченко, О. О.-
dc.contributor.authorРябець, О. Ю.-
dc.contributor.authorПивоваров, Є. П.-
dc.date.accessioned2024-03-27T09:42:17Z-
dc.date.available2024-03-27T09:42:17Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationГрінченко О. О., Рябець О. Ю., Пивоваров Є. П. Вивчення основних показників якості аналогу ікри чорної з використанням альгінату натрію. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 230-236.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-01 76-X-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49699-
dc.description.abstractУ статті наведено результати досліджень сень основних органолептичних, фізико-хімічних, мікробіологічних тa токсикологічних показників нової продукції, надано характеристику фізичних та структурно-механічних показників аналогу ікри чорної з використання альгінату натрію.uk_UA
dc.description.abstractВ статье приведены результаты исследований основных органолептических, физико-химических, микробиологических и токсикологических показателей новой продукции, представлена характеристика физических и структурно-механических показателей аналога икры черной с использование альгината натрия.uk_UA
dc.description.abstractIn article results of researches of the basic are resulted, physical and chemical, microbiological and toxicological indicators of new production, the characteristic of physical and structurally-mechanical indicators of analogue of caviar black about use sodium is presented.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88-
dc.titleВивчення основних показників якості аналогу ікри чорної з використанням альгінату натріюuk_UA
dc.title.alternativeИзучение основных показателей качества аналога икры черной с использованием альгинаты натрияuk_UA
dc.title.alternativeStudying of the basic indicators of quality of analogue of caviar black with use of sodiumuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_88_2009_32.pdf304.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.