Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49699
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гринченко, О. О. | - |
dc.contributor.author | Рябець, О. Ю. | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, Є. П. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-27T09:42:17Z | - |
dc.date.available | 2024-03-27T09:42:17Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Грінченко О. О., Рябець О. Ю., Пивоваров Є. П. Вивчення основних показників якості аналогу ікри чорної з використанням альгінату натрію. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 230-236. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 5-7987-01 76-X | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49699 | - |
dc.description.abstract | У статті наведено результати досліджень сень основних органолептичних, фізико-хімічних, мікробіологічних тa токсикологічних показників нової продукції, надано характеристику фізичних та структурно-механічних показників аналогу ікри чорної з використання альгінату натрію. | uk_UA |
dc.description.abstract | В статье приведены результаты исследований основных органолептических, физико-химических, микробиологических и токсикологических показателей новой продукции, представлена характеристика физических и структурно-механических показателей аналога икры черной с использование альгината натрия. | uk_UA |
dc.description.abstract | In article results of researches of the basic are resulted, physical and chemical, microbiological and toxicological indicators of new production, the characteristic of physical and structurally-mechanical indicators of analogue of caviar black about use sodium is presented. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88 | - |
dc.title | Вивчення основних показників якості аналогу ікри чорної з використанням альгінату натрію | uk_UA |
dc.title.alternative | Изучение основных показателей качества аналога икры черной с использованием альгинаты натрия | uk_UA |
dc.title.alternative | Studying of the basic indicators of quality of analogue of caviar black with use of sodium | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_88_2009_32.pdf | 304.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.