Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/49698
Назва: Розроблення проєкту технології пудингів за традиціями національної кухні Великобританії та її упровадження в ресторані
Інші назви: Development of a pudding technology project based on the traditions of the national cuisine of Great Britain and its im-plementation in a restaurant
Автори: Кухтіна, Маргарита Олегівна
Науковий керівник : Федак, Наталя Василівна
Місце роботи: Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
Ключові слова: англійська національна кухня;пудинги;рецептурний склад;харчова цінність
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Кухтіна М. О. Розроблення проєкту технології пудингів за традиціями національної кухні Великобританії та її упровадження в ресторані: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. Н. В. Федак ; Харків: ДБТУ, 2023. 70 с.
Короткий огляд (реферат): У першому розділі здійснено аналіз сучасних тенденцій у виробництві страв за традиціями англійської кухні. В результаті науково-етнографічного дослідження особливостей національної кухні визначено основні вихідні продукти, способи їх обробки, режими харчування та характерні страви. Розроблено технічне завдання на створення техно-логії пудингів за традиціями англійської національної кухні. У другому розділі «Організація, предмети, матеріали та методи дослідження», визначені об'єкти, матеріали й мето-ди дослідження. У третьому розділі розроблено і обґрунтовано технологію виробництва та асортимент пудингів за традиціями англійської національної кухні, досліджено етапи, параметри технологічного процесу, визначено послідовність та взаємозв'язок між технологічними операціями. Досліджено основні показники якості та безпечності пудингів. Розроблено проект технологічних карток на 5 пудингів за традиціями англійської національної кухні. Оцінку ефективності технологічних рішень представлено в розділі чотири.
In the first chapter, analyzes modern trends in the production of dishes according to the traditions of English cuisine. As a result of the scientific and ethnographic study of the peculiari-ties of the national cuisine, the main source products, their pro-cessing methods, nutrition regimes and characteristic dishes were determined. A technical task has been developed to create the technology of puddings according to the traditions of the English national cuisine. In the second section "Organization, objects, materials and methods of research", the objects, materials and methods of research are defined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49698
Розташовується у зібраннях:181 - "Харчові технології" (Бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023_B_181-19b-01_Kukhtina_M_O.pdf
  Restricted Access
1.63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.