Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/49696
Название: Дослідження структурно-механічних показників сирного продукту м'якого з використанням борошна кукурудзи
Другие названия: Исследование структурно-механических показателей сырного продукта мягкого с использованием муки кукурузной
Research of structurally-mechanical indicators of the cheese product soft with use of the flour corn
Авторы: Перцевой, Ф. В.
Рубіна, В. В.
Обозна, М. В.
Дата публикации: 2009
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Перцевой Ф. В., Рубіна В. В., Обозна М. В. Дослідження структурно-механічних показників сирного продукту м'якого з використанням борошна кукурудзи. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 223-229.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88
Краткий осмотр (реферат): У статті досліджено один із важливих напрямків роботи по визначенню структурно-механічних показників сирного продукту м'якого з використанням борошна кукурудзи. Визначено тa проаналізовано вплив борошна кукурудзи на зміну структурно-механічних показників продукту.
В статье исследован один из важнейших направлений работы по определению структурно-механических показателей сырного продукта мягкого с использованием муки кукурузной. Определено и проанализировано влияние муки кукурузной на изменение структурно-механических показателей продукта.
In article one of the major directions of work by definition of structurally-mechanical indicators of a cheese product soft with use of a flour corn is investigated. Influence of a flour corn on change of structurally-mechanical indicators of a product is defined and analysed.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49696
ISBN: 5-7987-01 76-X
Располагается в коллекциях:Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_88_2009_31.pdf263.03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.