Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49696
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorРубіна, В. В.-
dc.contributor.authorОбозна, М. В.-
dc.date.accessioned2024-03-27T09:02:31Z-
dc.date.available2024-03-27T09:02:31Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationПерцевой Ф. В., Рубіна В. В., Обозна М. В. Дослідження структурно-механічних показників сирного продукту м'якого з використанням борошна кукурудзи. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 223-229.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-01 76-X-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49696-
dc.description.abstractУ статті досліджено один із важливих напрямків роботи по визначенню структурно-механічних показників сирного продукту м'якого з використанням борошна кукурудзи. Визначено тa проаналізовано вплив борошна кукурудзи на зміну структурно-механічних показників продукту.uk_UA
dc.description.abstractВ статье исследован один из важнейших направлений работы по определению структурно-механических показателей сырного продукта мягкого с использованием муки кукурузной. Определено и проанализировано влияние муки кукурузной на изменение структурно-механических показателей продукта.uk_UA
dc.description.abstractIn article one of the major directions of work by definition of structurally-mechanical indicators of a cheese product soft with use of a flour corn is investigated. Influence of a flour corn on change of structurally-mechanical indicators of a product is defined and analysed.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88-
dc.titleДослідження структурно-механічних показників сирного продукту м'якого з використанням борошна кукурудзиuk_UA
dc.title.alternativeИсследование структурно-механических показателей сырного продукта мягкого с использованием муки кукурузнойuk_UA
dc.title.alternativeResearch of structurally-mechanical indicators of the cheese product soft with use of the flour cornuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_88_2009_31.pdf263.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.