Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49696
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Рубіна, В. В. | - |
dc.contributor.author | Обозна, М. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-27T09:02:31Z | - |
dc.date.available | 2024-03-27T09:02:31Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Перцевой Ф. В., Рубіна В. В., Обозна М. В. Дослідження структурно-механічних показників сирного продукту м'якого з використанням борошна кукурудзи. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 223-229. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 5-7987-01 76-X | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49696 | - |
dc.description.abstract | У статті досліджено один із важливих напрямків роботи по визначенню структурно-механічних показників сирного продукту м'якого з використанням борошна кукурудзи. Визначено тa проаналізовано вплив борошна кукурудзи на зміну структурно-механічних показників продукту. | uk_UA |
dc.description.abstract | В статье исследован один из важнейших направлений работы по определению структурно-механических показателей сырного продукта мягкого с использованием муки кукурузной. Определено и проанализировано влияние муки кукурузной на изменение структурно-механических показателей продукта. | uk_UA |
dc.description.abstract | In article one of the major directions of work by definition of structurally-mechanical indicators of a cheese product soft with use of a flour corn is investigated. Influence of a flour corn on change of structurally-mechanical indicators of a product is defined and analysed. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88 | - |
dc.title | Дослідження структурно-механічних показників сирного продукту м'якого з використанням борошна кукурудзи | uk_UA |
dc.title.alternative | Исследование структурно-механических показателей сырного продукта мягкого с использованием муки кукурузной | uk_UA |
dc.title.alternative | Research of structurally-mechanical indicators of the cheese product soft with use of the flour corn | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_88_2009_31.pdf | 263.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.